Matsäkerhet

Matsäkerhet

Att ta ansvar för människors hälsa och livskvalitet är grunden i Anticimex hållbarhetsarbete.  Med Anticimex tjänster inom matsäkerhet tryggar vi och effektiviserar våra kunders verksamheter.  Förutom matsäkerhet och livsmedelshygien bidrar våra tjänster till mindre svinn och längre livslängd på utrustning och lokaler. 

Att arbeta som matsäkerhetstekniker innebär ett ansvar för våra serviceavtal och hygienprogram för restauranger, livsmedelsbutiker och andra livsmedelshanterande verksamheter. Du stöttar kunderna genom förebyggande inspektioner, riskbedömningar och provtagningar, tar fram dokumentation och håller även i utbildningar. 

Tillsammans med engagerade kollegor är du med och driver vår verksamhet och affär framåt, för att på bästa sätt fortsätta stötta våra kunder i ett framgångsrikt matsäkerhetsarbete. Som matsäkerhetstekniker brinner du för att skapa goda relationer till kunderna, är lyhörd och anpassar dig tryggt till olika situationer och miljöer. Rollen passar dig med utvecklat självledarskap och eget driv. Kanske är du dessutom utbildad miljö- och hälsoskyddsinspektör eller kostvetare. Oavsett så får du möjligheten att kombinera din expertis med ett socialt och serviceinriktat arbete.

Läs mer om matsäkerhet här.

Möt våra medarbetare