Livet på Anticimex

Hos oss får du chansen att bli riktigt bra på det du gör. Du är en hjälte både för oss internt och för våra kunder, när du förebygger och löser deras problem. Du är en del av en oavbruten tillväxt som har präglats av ett ständigt nytänkande i över 85 år – från en revolutionerande affärsmodell 1934 till dagens digitala och hållbara tjänster. Anticimex är det bästa av två världar. Du får kollegor i många olika länder samtidigt som du står kvar i det lilla företaget som startades av tre familjer i Sverige. Anticimexandan, som kännetecknas av familjekänsla med hög omtanke, hjälpsamhet och värme, genomsyrar hela företaget. Här finns också en stolthet i att vilja leverera med kvalitet och högsta service till kund.

Att vara bäst på det vi gör, fortsätta driva utvecklingen i branschen och ge våra kunder professionell och personlig service är vår passion. Man kan lita på dig och på oss. Vi tror på frihet under ansvar och mycket av vår utveckling drivs därför av våra medarbetare. Vill du påverka kommer du att få möjlighet, det lovar vi dig. Välkommen till oss!

Karriär på Anticimex

På våra lokalkontor från norr till söder finns alla våra tjänsteområden representerade. Här kan du arbeta som skadedjurs-, matsäkerhets- brandskydds- eller besiktningstekniker. Du kan även arbeta med kundservice och försäljning. På vårt huvudkontor i Stockholm/Liljeholmen finns våra centrala funktioner som bland annat ger support och stödjer våra lokala kontor; IT, HR, lön, marknad, kommunikation, ekonomi samt övrig administration.

Ingen dag är den andra lik på Anticimex. Allt arbete är självständigt och omväxlande, vilket ställer krav på initiativförmåga och ansvarstagande. Vi satsar mycket på internutbildning, vilket gör att du både kan växa i din roll och utvecklas inom företaget.

Vill du veta mer om våra tjänsteområden eller våra lediga jobb? Kontakta gärna Linda Edling, rekryteringsansvarig på Anticimex, på linda.edling@anticimex.se

Vi erbjuder dig som medarbetare

• Familjär stämning och nära till skratt

• Goda möjligheter till personlig utveckling

• Ett av Sveriges starkaste varumärken

• Löpande utbildningar för samtliga yrkeskategorier

• Engagerat ledarskap

• Förmånspaket via Benify