Livet på Anticimex

Sedan 1934 har Anticimex gått från att vara ett svenskt familjeföretag till ett internationellt serviceföretag. Grunden i vår verksamhet är och har alltid varit - att förebygga och skydda. Det gör vi tack vare våra medarbetares expertis och modern teknik.

Genom att skapa sunda, hälsosamma och hållbara miljöer åt både företag och privatpersoner finns Anticimex idag i 21 länder och hjälper runt två miljoner kunder varje år. I Sverige har vi 1500 medarbetare på 27 lokalkontor utspridda över hela landet - från norr till söder.

Vi prioriterar utbildning och utveckling i vår strävan att alltid bli bättre – både som individer och företag. På Anticimex tror vi på frihet under ansvar. Mycket av vår utveckling drivs därför av våra medarbetare.

Anticimex-andan, som kännetecknas av stor omtanke, hjälpsamhet och värme, genomsyrar hela företaget. Här finns också en stolthet i att leverera med kvalitet och högsta service till våra kunder. Vi värnar om mångfald och vet att olika bakgrunder och erfarenheter berikar oss som individer och företag, våra tjänster samt i samarbetet med våra kunder.

Karriär

När Anticimex grundades var problemet med vägglöss utbrett i de svenska lägenheterna. Familjeföretagets affärsidé fick snabbt en kvalitetsstämpel och resan mot vad Anticimex är idag hade inletts. God kvalitet och hög servicenivå är grundstenar i företaget än idag. 

Den svenska verksamheten består idag av ungefär 1500 medarbetare utspridda över elva regioner och 27 kontor från norr till söder. På varje Anticimex-kontor finns samtliga våra tjänsteområden representerade;
skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktning, brandskydd, kundservice och försäljning.

Det innebär att vi kan erbjuda många olika typer av tjänster och roller över nästan hela landet. 

I Stockholm finns även vårt huvudkontor med centrala funktioner inom IT, HR, lön, marknad, kommunikation, ekonomi och övrig administration.

Vill du veta mer om våra tjänsteområden eller våra lediga jobb? Kontakta gärna Christopher de Laval, rekryteringsansvarig på Anticimex, på christopher.delaval@anticimex.se

Våra medarbetare erbjuds

• Goda möjligheter till personlig utveckling

• Ett av Sveriges starkaste varumärken

• Löpande utbildningar och individuell kompetensutveckling

• Engagerat ledarskap

• Friskvårdsbidrag och kollektivavtal inklusive tjänstepension

• Förmånspaket via Benify