Om oss

När Anticimex grundades 1934 var problemet med vägglöss utbrett.  Anticimex affärsidé fick snabbt en kvalitetsstämpel och är tillsammans med teknisk innovation och service,  grundstenar i vår verksamhet även idag. Grunden i vår verksamhet är och har alltid varit - att förebygga och skydda. Det gör vi tack vare våra medarbetares expertis och modern teknik.

Genom att skapa sunda, hälsosamma och hållbara miljöer åt både företag och privatpersoner hjälper vi runt två miljoner kunder varje år. Anticimex är ständigt under utveckling och är idag ett internationellt serviceföretag med verksamhet i 21 länder. Anticimex-andan, som kännetecknas av stor omtanke, hjälpsamhet och värme, genomsyrar hela företaget. Vi värnar om mångfald och vet att olika bakgrunder och erfarenheter berikar oss som individer och företag, våra tjänster samt i samarbetet med våra kunder.

Karriär

Anticimex är ett värderingsstyrt bolag som strävar efter att vara bäst på de tjänster vi erbjuder. Det innebär att våra medarbetare prioriteras  och erbjuds utbildning och utveckling i vår strävan att ständigt bli bättre – både som individer och företag.

Våra tjänsteområden är idag skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktning och brandskydd. Utöver det har vi även medarbetare inom kundservice och försäljning. I Stockholm finns vårt huvudkontor med flertalet centrala funktioner. Det innebär att vi kan erbjuda många olika typer av tjänster och roller över nästan hela landet. 

Vill du veta mer om våra tjänsteområden eller våra lediga jobb? Kontakta gärna Christopher de Laval, rekryteringsansvarig på Anticimex, på christopher.delaval@anticimex.se

Anticimex erbjuder

• Goda möjligheter till personlig utveckling tack vare löpande individuell kompetensutveckling

• Ett av Sveriges starkaste och mest välkända varumärken

• Engagerat ledarskap 

• Friskvårdsbidrag och kollektivavtal inklusive tjänstepension

• Förmånspaket via Benify