Michelle, marknadskommunikatör

Michelle är en av huvudkontorets medarbetare och tillhör där vår marknadsavdelning. Hon varvar jobbet som marknadskommunikatör med att vara simmare på högsta internationella nivå.

Vad motiverar dig, Michelle?
Att utvecklas och lära mig nya saker - att kompetensutvecklas. Jag tycker det är otroligt roligt att träffa alla kollegor, så det sociala är självklart en motivation. Att jag har varierande arbetsuppgifter och att jag tillåts vara kreativ bidrar också.

Hur skulle du beskriva kulturen och arbetsmiljön på Anticimex?
Det är en väldigt energirik kultur med kollegor och en miljö som har ett strakt driv! Kontoret och alla kollegor som jag möttes av här var väldigt välkomnande och jag blev snabbt en del av den familjära känslan som Anticimex har.

Hur ser en vanlig dag ut?
Just för mig så är en dag på Anticimex lite speciell då jag även driver en idrottskarriär parallellt med mitt arbete här. Jag brukar komma in innan, eller kring lunch och jobba fram till eftermiddagen beroende på mitt träningsschema. Dagen kan omfatta en hel dag framför datorn med jobb, men det kan även vara fyll av kreativa uppgifter som att skapa film eller möten med kompetenta kollegor som inspirerar. Vi har en härlig tradition med tisdagsfrukost också!

Vad är det bästa med ditt jobb?
Jag skulle vilja säga alla kollegor och miljön som finns här. Sedan är det väldigt utvecklande att jobba på en plats som har så många olika tjänster, så man lär sig alltid nya saker. Jag blir ständigt utmanad och känner en stark personlig samt kompetensutveckling.