Alexander, försäljningschef Sydost

Anticimex region Sydost innefattar Växjö, Västervik, Kalmar, Karlskrona och Visby. Alexander Paul arbetar idag som försäljningschef för regionen. 
 
Vad lockade dig till Anticimex?
Det breda utbudet av all tjänster som Anticimex erbjuder. Vi är så mycket mer än "bara" skadedjur. Men med fokus på just skadedjur, vår största tjänst, så är vi den största aktören och marknadsledare inom branschen. Därmed har vi ett stort ansvar att utveckla och forma den marknaden till än mer hållbar tack vare vårt miljövänliga arbetssätt - det är fantastiskt!
 
Vad är viktigast för dig hos en arbetsgivare?
En arbetsgivare som litar på sina anställda med frihet under ansvar. Det är också väldigt viktigt att en arbetsgivare förstår att det finns ett liv utanför jobbet som är minst lika viktigt som jobbet. Fungerar jag bra hemma och kan vara en närvarande förälder så fungerar jag bra på jobbet - så enkelt är det! Man blir heller aldrig "färdiglärd" på Anticimex vilket också passar mig väldigt bra då jag behöver mycket stimulans i mitt arbete.
 
Vad är det bästa med att jobba på Anticimex?
Man lämnar ett stort förtroende i de anställda att lösa sina uppgifter med frihet under ansvar. Det är tillåtet att testa nya vägar och man uppmanas att utmana sig själv och att vara kreativ! Vi har en prestigelös kultur där alla är med och bidrar oavsett vilken roll man har. Skulle vilja säga att på Anticimex bor det en liten entreprenör inom oss alla, där vi alltid letar efter nya affärer och arbetssätt för att göra det bättre för våra kunder.