Alexander, försäljningschef Sydost

Anticimex region Sydost innefattar Växjö, Västervik, Kalmar, Karlskrona och Visby. Alexander Paul arbetar idag som försäljningschef för regionen. 

Vad lockade dig till Anticimex?
Det breda utbudet av alla tjänster som Anticimex har. Vi är så mycket mer än "bara" skadedjur och har tjänster som skapar trygghet för både privatpersonen och företagaren. Men fokuserar vi på just skadedjur, så är vi den största aktören i Sverige och marknadsledande inom branschen. Med det kommer ett stort ansvar att utveckla och forma marknaden och göra den mer miljövänlig och bättre för våra kunder - Det är fantastiskt!

Vad är viktigast för dig hos en arbetsgivare?
En arbetsgivare som litar på sina anställda med frihet under ansvar. Det är också väldigt viktigt att en arbetsgivare förstår att det finns ett liv utanför jobbet som är minst lika viktigt. Fungerar jag bra hemma och kan vara närvarande så fungerar jag bra på jobbet - så enkelt är det! Man blir heller aldrig "färdiglärd" på Anticimex vilket också passar mig bra då jag behöver mycket stimulans i mitt arbete.

Vad är det bästa med att jobba på Anticimex?
Man lämnar ett stort förtroende i de anställda att lösa sina uppgifter med frihet under ansvar. Det är tillåtet att testa nya vägar och man uppmanas att utmana sig själv och att vara kreativ! Vi har en prestigelös kultur där alla är med och bidrar oavsett vilken roll man har. Man kan säga att på Anticimex bor det en liten entreprenör inom oss alla, där vi alltid letar efter nya möjligheter och arbetssätt för att göra det bättre för våra kunder.