Marcus, kundservice

I Norrköping finns vår centrala kundservice. Där jobbar idag Marcus sedan en tid tillbaka.

Vad tycker du är viktigast hos en arbetsgivare?
Trygghet, tro och vilja! Utan trygghet så tappar man lite motivation eller så vågar man inte lämna feedback och förslag. En arbetsgivare måste också tro på sina medarbetare för att företaget ska kunna utvecklas på rätt sätt. Det går inte bara att köra på, utan man måste lyssna och tro på en förbättring som en medarbetare kommer med. Har man ingen vilja så kommer man ingenstans utan står bara och trampar. Därför måste vilja utmana och ta nästa kliv.

Vad är det bästa med att jobba på Anticimex?
Jag har alltid en härlig känsla i kroppen när jag åker till jobbet. Jag vet att jag kommer in till en trygg arbetsplats, med kollegor som alltid ställer upp i vått och torrt. Den andra stora anledningen är våra engagerade chefer som bryr sig och lyssnar på vår feedback, som i sin tur kan leda till en förbättring.

Att få jobba med något man brinner för och att veta att Anticimex vill utveckla våra arbetssätt. Jag har aldrig tidigare haft något intresse för insekter innan jag börja jobba här. Jag har lärt mig så otroligt mycket om våra insekter och vad de gör för nytta.

Hur gör du livet lite enklare för andra människor?
För vissa kunder handlar det bara om att få prata med någon kunnig om de skadedjursbekymmer de har. Men för de flesta handlar det om att få hjälp och en lösning på deras skadedjursbesvär, vilket jag kan hjälpa dem med. Ibland behöver man inte göra större saker än så, för att göra livet lättare för en annan människa.