Ludwig, projektledare/processansvarig

Ludwig Rönnlöv arbetar idag som IT processansvarig och projektledare på Anticimex huvudkontor. Men han började sin resa hos Anticimex som teamledare i IT-supporten.

Vad är mest inspirerande i ditt arbete?
Här får jag arbeta med allt från små till stora IT-projekt i nära samarbete med både IT och verksamheten. Det är kul att vara en del av en decentraliserad global koncern, det innebär att vi har friheten att mestadels fatta egna beslut. Vilket gör att jag känner att jag kan vara med och göra skillnad.

Hur bidrar du i din roll till ett enklare liv för människor och kunder, och ett bättre samhälle?
Att jobba på IT-avdelningen kan ibland kännas som att man står i bakgrunden, men på Anticimex syns verkligen effekterna av vårt arbete. Våra IT-system hjälper våra medarbetare att leverera tjänster av högsta kvalitet och bästa service. Det gör livet enklare för både våra kunder och kollegor.

Vad vill du säga till någon som funderar på att söka jobb hos Anticimex?
Anticimex har verkligen gett mig möjlighet till stor personlig utveckling. Jag har sedan jag började här fått chansen att växa in i rollen som processansvarig och nu även ta på mig projektledaruppgifter. Möjligheterna är många och utvecklingen är både spännande och givande!