Eva, servicechef

I Umeå arbetar Eva Westerlund som servicechef för Anticimex företagstjänster inom matsäkerhet, brandskydd och skadedjur.  Hon har specialister och medarbetare utspridda på orterna Luleå, Piteå, Umeå, Sundsvall och Östersund.

Hur skulle du beskriva Anticimex som arbetsplats?
Anticimex är ett företag i framkant drivet av innovation och utveckling. Som anställd skapar det en trygghet att jobba på ett sådant företag. Här finns även stora möjligheter att utvecklas både inom den egna tjänsten och mellan de olika tjänsterna. Vill man jobba i ett företag som driver utveckling så är Anticimex en bra arbetsplats.

Vad är roligast med ditt jobb?
Det roligaste är alla kollegor. Att få vara med och påverka och bidra till medarbetarnas utveckling. Jag uppskattar också att det är en så prestigelös och familjär känsla inom bolaget.

Hur bidrar till ett enklare liv för människor och kunder, och ett bättre samhälle?
Gemensamt för alla våra tjänster  är att vi bidrar med våra kunskaper för att hjälpa våra kunder med det förebyggande arbetet och höjer den allmänna kunskapsnivån. Genom våra utbildningar kan vi i förlängningen påverka många fler i samhället än bara de vi håller utbildningen för. Vilket våra Rädda liv-utbildningar är ett väldigt bra exempel på.