Sandra, Account Manager

I Lund hittar vi Sandra Borg Bartechi som arbetar som Account Manager.

Vad är roligast i ditt arbete?
Det roligaste med mina arbetsuppgifter är att de är varierande, det blir aldrig enformigt. Jag får jobba tillsammans med tekniker och kunder för att bidra till hälsosamma miljöer, genom att förebygga problem och skydda verksamheterna.

Det är stor variation på kunder, allt från den lilla pizzerian till en kommun. Det gör att jag alltid ställs inför nya utmaningar och behöver tänka ut den bästa lösningen utifrån kundens unika förutsättningar.

Hur skulle du beskriva Anticimex som arbetsgivare/arbetsplats?
Vi har en väldigt fin och familjär stämning, där vi månar om varandra och stöttar när någon behöver hjälp. Vi ser till att göra roliga saker tillsammans, till exempel grillar vi tillsammans på kontoret när vi har våra månadsmöten. Det bidrar verkligen till den goda stämningen och att vi har kul tillsammans.

Vad vill du säga till någon som funderar på att söka jobb hos Anticimex?
Anticimex är en bra arbetsgivare som ger sina anställda förtroende att utföra sitt arbete på bästa sätt för företaget och våra kunder. Vill du vara på en arbetsplats där man utvecklas och ständigt lär sig nya saker, så rekommenderar jag dig att söka till Anticimex.