Mikael, servicechef

Som servicechef skadedjur i region Väst arbetar Mikael Tjäder med att utveckla processer och förbättra arbetssätt för att kunna erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

Vad är roligast i ditt arbete?
För mig är det viktigt att hela tiden finna och ge alla bra förutsättningar och de verktyg mina medarbetare behöver för att göra ett bra jobb. Det roligaste i min roll är att utveckla verksamheten och se hur mina tekniker och kollegor också hela tiden utvecklas.

Hur skulle du beskriva Anticimex som arbetsgivare/arbetsplats?
Anticimex är en arbetsplats där det händer mycket. Hela bolaget vill framåt och utvecklas, det speglar också alla som arbetar hos oss. Vi är verkligen ett team! Det är häftigt att se hur snabb utveckling bolaget har och vi har verkligen en passion för företaget och dess tjänster!

Hur bidrar du till ett enklare liv för människor, kunder och ett bättre samhälle?
I min roll är det viktigt att förstå samhället och vad våra kunder har för behov och hitta en balans mellan önskemål från kund och vad vi kan erbjuda. Jag kan även bidra med att förstärka de råd våra experter, det vill säga våra tekniker, ger ute i fält.

Jag ser även att jag kan bidra genom mitt engagemang och min vilja att utveckla mitt team, för att kunna erbjuda den bästa lösningen för våra kunder.

Vad vill du säga till någon som funderar på att söka jobb hos Anticimex?
Anticimex är en plats där du kan utvecklas och få chansen att arbeta med väldigt många olika saker. Vi har en bra struktur och en teamkänsla trots att vi är ett stort bolag.