Eline, leveransplanerare

Eline Arrfors är leveransplanerare och planerar våra teknikers dagar, för att ge våra företagskunder i Göteborg den hjälp de behöver.

Vad är roligast i ditt arbete?
Det roligaste i mitt arbete är när det dyker upp nya utmaningar under, eller när man hittar någonting nytt i systemet som man inte lärt sig ännu. En kollega kan komma och be om hjälp med ett problem man aldrig stött på innan, och det är roligt att klura ut en lösning tillsammans.

Hur bidrar du till ett enklare liv för våra kunder?
I vårt dagliga arbete på Leveransplanering får vi ofta in akuta ärenden, och då gäller det att tänka utanför ramarna för att ge kunden så snabb hjälp som möjligt. Det ska vara enkelt och effektivt att få den hjälp du behöver som kund hos oss.

Hur skulle du beskriva Anticimex som arbetsgivare?
Det finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget. Jag har själv jobbat på tre olika avdelningar under mina drygt fem och ett halvt år jag varit på Anticimex, och det är nyttigt att ha fått dessa olika kunskaper för att utvecklas både professionellt och personligt. Det är en lättsam stämning på kontoret och vi kan ha roligt med varandra under vår arbetsdag samtidigt som vi upprätthåller en professionell anda i det vi gör.

Vad vill du säga till någon som funderar på att söka jobb hos Anticimex?
Det finns någonting för alla, vare sig du vill arbeta ute på fältet eller på ett utav våra kontor. Du kan vara en person som tycker om ständig förändring, eller en person som tycker om rutiner. Det finns en plats för alla personligheter, och alla är välkomna.