Skadedjurstekniker

”Jag är stolt över att jobba här - Anticimex är som min familj” säger Barsi. Som skadedjurstekniker är ditt ansvar att hjälpa, ge service och bemöta våra kunder genom att förebygga och åtgärda skadedjursproblem.

Matsäkerhetstekniker

”På Anticimex får du vara den du är!” säger Viktor. Som matsäkerhetstekniker på Anticimex ansvarar du för våra serviceavtal och hygienprogram för restauranger, livsmedelsbutiker och andra livsmedelshanterande verksamheter. Du ger våra kunder stöd i sitt matsäkerhetsarbete och arbetar både teoretiskt och praktiskt. I rollen ingår även att leda och genomföra utbildningar.

Brandskyddstekniker

”Den responsen man får från kunden gör mig riktigt glad” säger Annelie. Ditt ansvar blir att hjälpa våra kunder med ett systematiskt brandskyddsarbete och skapa brandsäkra miljöer. Genom att jobba förebyggande kartlägger och riskbedömer du kundens verksamhet för att kunna ta fram den bästa brandskyddslösningen. Du håller även olika utbildningar inom brandskydd och HLR.

Besiktningstekniker

”Jag gillar mitt jobb då det är varierande och man får chans att utvecklas” säger Fredrik. Som besiktningstekniker är du ute i fält och utför förebyggande besiktningar med syfte att minska risken för eventuella husproblem.

Jobba inom kundservice

”Hos oss får man möjligheten att ge 110% service” säger Madeleine. Som kundservicemedarbetare hos oss är ditt ansvar att ge våra kunder den bästa serviceupplevelsen. Du ger information och rådgivning om bland annat skadedjur och husbesiktning.

Jobba på Anticimex huvudkontor

”Det jag tycker är kul, det är att man får vara med och påverka” säger Majkel. På Anticimex huvudkontor stöttar vi våra kontor så de kan leverera bästa kundupplevelsen. Här finns bland annat avdelningarna för ekonomi, IT, strategisk försäljning, marknad och HR.

Möt några av våra medarbetare

Skadedjurstekniker och Gruppchef

Andreas Schleiss

”Det är oerhört stimulerande att jobba på ett företag där det händer mycket och där det går framåt och utvecklingen sker. Inget är statiskt här”.

Läs mer

Systemförvaltare

Jasmina Milosevic

”Jag vill utvecklas och det får jag här. Det vore synd att behöva byta arbetsplats bara för att det inte fanns utmaningar. Men det finns det alltid här!”

Läs mer

Matsäkerhetstekniker

Elisabeth von Rosen

”För mig är det viktigt att vara på topp kunskapsmässigt, jag går alla utbildningar som erbjuds inom mitt område. Det är bra både för min utveckling och för att nätverka med kollegor”

Läs mer

Brandskyddstekniker

Annelie Thörnblom

"Min chef och mina två närmaste kollegor har gett mig rätt förutsättningar att kunna sätta mig in i jobbet"

Läs mer

Teamleader kundservice

Hampus Arvidsson

”Det finns enorma möjligheter här - vi finns både i stora delar av Sverige och ute i världen. Finns inte möjligheterna på en plats kanske de gör det på en annan?”

Läs mer