”Jag är stolt över att jobba här"

Som skadedjurstekniker får du möjlighet att med hög servicenivå bemöta och hjälpa våra kunder genom att förebygga och åtgärda uppkomna skadedjursproblem - hos både privatpersoner och företag. Ett jobb med stor frihet och eget ansvar, men samtidigt god gemenskap. För Barsi är Anticimex som en familj.

”På Anticimex får du vara den du är!”

Tack vare Viktors och hans kollegors expertis och kompetens kan vi ge våra kunder stöd i deras matsäkerhetsarbete, såväl teoretiskt som praktiskt. Som matsäkerhetstekniker på Anticimex ansvarar man för serviceavtal och hygienprogram för våra kunder i form av restauranger, livsmedelsbutiker och andra livsmedelshanterande verksamheter.  I rollen ingår även att leda och genomföra utbildningar.

"Jag är så glad att jag såg den här jobbannonsen!”

Ett systematiskt brandskyddsarbete skapar brandsäkra miljöer. Anticimex brandskyddstekniker jobbar förebyggande, kartlägger och riskbedömer kundens verksamhet för att därefter kunna ta fram den bästa brandskyddslösningen. Vi håller även utbildningar inom brandskydd och HLR. För Annelie och hennes kollegor är dialogen och samarbetet med kunderna både viktigt och uppskattat.

”Jag gillar variationen och utvecklingsmöjligheterna"

Fredrik och våra båra besiktningstekniker utför förebyggande besiktningar med syfte att minska risken för eventuella husproblem. För att bilda dig en uppfattning om husets skick använder du moderna arbetsverktyg, men även sinnen som syn, känsel och lukt. Om vi hittar befintliga problem i fastigheten blir din roll att ge kunden information och råd. 

"Här får man möjligheten att ge 110% service”

Som kundservicemedarbetare hos Anticimex är ditt ansvar att ge våra kunder den bästa serviceupplevelsen när de kontaktar oss. Madeleine och hennes kollegor inom kundservice ger våra kunder vägledning,  information och rådgivning om bland annat skadedjur och husbesiktning.

"Jag får vara med och påverka"

Majkel arbetar på Anticimex huvudkontor i Stockholm. Huvudkontorets uppgift är att stötta våra elva regioner och deras lokala kontor. Medarbetarna har erfarenhet av och kompetens inom ekonomi, IT, strategisk försäljning, marknad och HR. Tillsammans arbetar Anticimex medarbetare med förebyggande åtgärder, ny teknik och hållbara lösningar för att skapa hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen.

Möt några av våra medarbetare

Skadedjurstekniker och Gruppchef

Andreas Schleiss

”Det är oerhört stimulerande att jobba på ett företag där det händer mycket och där det går framåt och utvecklingen sker. Inget är statiskt här”.

Läs mer

Systemförvaltare

Jasmina Milosevic

”Jag vill utvecklas och det får jag här. Det vore synd att behöva byta arbetsplats bara för att det inte fanns utmaningar. Men det finns det alltid här!”

Läs mer

Matsäkerhetstekniker

Elisabeth von Rosen

”För mig är det viktigt att vara på topp kunskapsmässigt, jag går alla utbildningar som erbjuds inom mitt område. Det är bra både för min utveckling och för att nätverka med kollegor”

Läs mer

Brandskyddstekniker

Annelie Thörnblom

"Min chef och mina närmaste kollegor har gett mig rätt förutsättningar att kunna sätta mig in i jobbet"

Läs mer

Teamleader kundservice

Hampus Arvidsson

”Det finns enorma möjligheter här - vi finns både i stora delar av Sverige och ute i världen. Finns inte möjligheterna på en plats kanske de gör det på en annan?”

Läs mer